Valuta:
Nederland
north face jas

The North Face Heren Broek uit de Himalayan Summit-serie Zwart

€217.30  €86.92

Maak keuze:


Hoeveelheid:
 • Model [ TNF NL0546]
  The North Face Heren Broek uit de Himalayan Summit-serie Zwart
  Voor expeditiecomfort op koude, pool en op grote hoogte is The North Face Himalayanbroek voor heren de keuze van de ontdekkingsreiziger voor ruw comfort. Deze Summit-serie broek is van binnen en van buiten opnieuw ontworpen voor verbeterde functies, warmte en veiligheid.

  Nu warmer, lichter en duurzamer. Op expeditie geïnspireerde ontwikkelingen omvatten verwijderbare, onopvallende bretels, stretch bovenwerk met een zak, grote drop-seat rits met een buisconstructie om de koude en reflecterende slagen voor nachtklimmen te blokkeren.

  De schaal is robuust Pertex Endurance en variabel geïsoleerd met 800 of 700 fill premium down of synthetische Climashield Prism voor optimale warmte, compressieweerstand, verminderde bulk en effectiviteit.

  Slimme baffle-constructie en positionering elimineert koude plekken. Combineer de broek met het bijpassende jasje voor veelzijdigheid van top tot teen. Kies The North Face Men's Himalayan Pant voor je volgende grote expeditie.

  Functies:

  - Fit: Expeditie. Remote expedition

  - 800 vulling Hongaarse ganzendons boven, 700 fill-in lager voor compressieweerstand

  - Gelaste keerplaatconstructie elimineert koude plekken en zwakke punten bij naaldgaten

  - Stretch bovenbil met onopvallende verstelbare bretels en Napoleon met ritssluiting pocket

  - Onderbeen is geïsoleerd met Climasheild synthetische isolatie voor warmte wanneer gecomprimeerd door over-boot gaiter

  - Grote, neergaande ritssluiting met tochtbuisconstructie houdt de kou buiten

  - Overvloedige reflectiviteit voor veiligheid bij alpine starts en bij slecht weer "

  Specificaties:

  - Stoffering: 30D 56 g / m² Pertex Endurance 100% nylon ripstop-afschuring: 40D 100 g / m² HyVent Alpha 2L 100% nylon gebrekkig weefsel

  - Gem. Gewicht: 930 g

  Technologie:

  Climashield Prism:

  Climashield Prism is neos genetisch neef en vertoont veel van dezelfde ultra-high performance kwaliteiten.

  Prisma vereist minder wattage (dwz energie) dan welke andere vulling dan ook, wat betekent dat tassen met Prisma hun temperatuur gemakkelijker zullen handhaven als ze nat zijn. Over het algemeen verliest Prisma 15 procent minder warmte als het nat is.

  Goose Down Fills:

  Alleen Hongaarse ganzenveren van de hoogste kwaliteit worden gebruikt in al onze producten, elke partij dons wordt grondig getest in drie productiestadia op verhevenheid, vochtbestendigheid en het vermogen om loft te herwinnen na compressie.

  De vulkracht van ganzendons is een indicator van twee belangrijke kenmerken: warmte-gewichtsverhouding en samendrukbaarheid; beide kritisch om de warmte vast te houden en voor comfort te zorgen.

  900 Fill Down: Hoogste kwaliteit, lichtste, meest samendrukbare down commercieel verkrijgbaar en exclusief voor The North Face. Eén ons van dit volume vult een volume van 900 kubieke centimeter - het hoogste gewicht tot het laagste volume beschikbaar.

  800+ Fill Down: uitstekende warmte in een lichtgewicht pakket

  700 Fill Down: superieure isolatie in een lichtgewicht voor bitter koude omgevingen

  600 Fill Down: sterke warmte-gewichtsverhouding voor een reeks temperaturen

  550 Fill Omlaag: lichtgewicht isolatie met een hoge gewicht / warmte-verhouding.

  Pertex:

  Pertex fabric-technologie is gebaseerd op een natuurlijk fenomeen dat capillaire actietechnologie wordt genoemd. Capillaire werking is het vermogen om water in nauwe ruimtes op te trekken.

  en maak zo de duizenden haarvaten in de stof. Vocht beweegt langs de haarvaten tussen de vezels en verspreidt zich over een groot oppervlak waar het verdampt.

  Wil je meer outdoorproducten van het merk The North Face? Bij Colorful And Fashion-Forward London, uw online outdoorwinkel, heeft u de beschikking over een groot aantal outdoorproducten met betrekking tot The North Face Himalayan Summit Series Pants. Op dit moment is The North Face Himalayan Summit Series Pants op voorraad. De behoeften van onze klant komen eerst bij ons en we selecteren elk onderdeel van outdoorapparatuur met veel aandacht voor detail.