Valuta:
Nederland
north face jas

Verzenden & retouren

Standaard levering

Klanten kunnen verwachten om hun correct ingevulde bestelling binnen 5-8 werkdagen geleverd, afhankelijk van de uiteindelijke bestemming. Een werkdag is van maandag tot vrijdag, met uitzondering van het weekend en op feestdagen.

Voor uw eigen veiligheid zal alle percelen uw handtekening bij levering.

Wij leveren niet aan postbussen. Wij stellen voor de levering van een huis of bedrijf adres waar iemand beschikbaar is om te tekenen voor de levering tijdens kantooruren.

laattijdige leveringen
Als u uw bestelling binnen de verwachte levertijd aangegeven tijdsbestek hebben ontvangen neem dan contact op met ons.

Retourbeleid & Process
We zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit, en als om welke reden u ontevreden bent over uw aankoop, zullen wij u helpen met een uitwisseling of terugbetaling.

De punten moeten binnen 14 dagen na de originele verzenddatum worden geretourneerd in een verkoopbare staat (ongedragen, ongewassen, met de labels er nog aan). De Diesel ruilen / retourneren formulier moet worden opgenomen met het item als geretourneerd. Wij raden u aangetekende post te gebruiken als Diesel is niet verantwoordelijk voor items die niet heeft ontvangen als een klant probeert een item te sturen naar Diesel via niet aangetekende post. Houd rekening met 10 dagen vanaf de dag dat u uw product te retourneren voor uw account te crediteren of je uitwisseling product te worden nageleverd.

Helaas kunnen we niet kunnen rendementen die niet online of via onze winkels werden gekocht te accepteren. We kunnen geen product ruilen voor een stijl die niet binnen onze Diesel Jeans winkel online assortiment.

defecte items
De punten zullen door ons product Assessments team worden gecontroleerd en als het item wordt geacht defect als gevolg van de productie of weefsel defect te zijn, zullen diesel vervangen of gratis extra vrachtkosten. Als geacht niet defect is, zal het niet in aanmerking voor een uitwisseling of restitutie op grond van deze terugkeer type.

Als u Change Your Mind
Diesel is niet in staat om items die hebben gehad de labels verwijderd, zijn aangepast, versleten of gewassen te accepteren. Verandering van geest terugkeert alleen van toepassing op items in een verkoopbare toestand zijn. Extra re-levering vrachtkosten geldt niet voor vervanging items. Diesel zal ofwel ruilen het item of teruggave van het bedrag van de post, verminderd met de oorspronkelijke vrachtkosten.

onjuiste Grootte
Geen teruglevering in rekening gebracht voor het uitwisselen van een grootte.

onjuiste Color
Diesel zal betrekking hebben op de re-verzendkosten als de kleur item dat u ontvangen is niet wat je in eerste instantie gekocht. Als klanten echter kunnen waarderen, kunnen de kleuren getoond op een internet exchange niet exact overeen met de fysieke goederen te zijn, dus de getoonde kleur is alleen voor illustratieve doeleinden.

Restituties voor verzend- en administratiekosten
Als we een fout gemaakt en stuurde u de verkeerde volgorde, of als u een beschadigd product ontvangen, dan betalen wij verzend- en administratiekosten kosten voor uw credit card. Een kopie van uw Diesel BTW-factuur kan worden gevraagd om een ​​bewijs van aankoop.